Forum.Lockerz.com.pl - Społeczność ludzi zarabiających przez internet: 3 Dzień Marcowej Rywalizacji [10.03.2010] - Forum.Lockerz.com.pl - Społeczność ludzi zarabiających przez internet

Skocz do zawartości

Czy wiesz, że? Nasi użytkownicy zarobili już ponad 75 tysięcy złotych! A Ty ile zarobiłeś? Daj nam znać w tym temacie: KLIK.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

3 Dzień Marcowej Rywalizacji [10.03.2010]

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
  • Rejestracja czw, 21 sty 10
Reputacja: 5
Neutralna

Napisano 10 marzec 2010 - 19:47

PL: Dziś jest trzeci dzień marcowej rywalizacji. Chcecie wiedzieć więcej ? Dave i Anthony podadzą więcej informacji jeszcze dzisiaj.

ANG: Today is Day #3 of March Radness! Want to know more? Dave and Anthony will be here to break it down later today.

FILM:

http://player.thepla...mdAQZB0S6G5DruK

Wnioskując z tego co wybełkotali Dave i Anthony reszta świata wygrywa ok 1 mln PTZ.

Wszelkie tematy poświęcone marcowej rywalizacji proponuję nazywać w następujący sposób:

Który dzień rywalizacji [data]: PRZYKŁAD - 13 dzień marcowej rywalizacji [20.03.2010]

Dodatkowo wszystkie informacje o danym dniu rywalizacji proponuję umieszczać w jednym temacie, zatem użytkownik,który jako pierwszy założy temat z danego dnia rywalizacji jest zobowiązany przetłumaczyć wszelkie informacje, które pojawią się na Hallway w tym jednym dniu (żeby nie zakładać setek tematów tylko jeden, który będzie aktualizowany)
2

#0 Kasandra

• Sponsorka
  • Grupa Administracja
Reputacja: 0

Napisano --

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Dathan Ikona

• Thug Life
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 183
  • Rejestracja czw, 12 lis 09
Reputacja: 32
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 18:09

słuchaj uważnie kolego

Usa-2,5 mln PTZ

reszta swiata - 3,5 mln PTZ

oni tam poganiają zeby usa zeby ptz zdobywali ;]

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 21:02

Wyświetl postUżytkownik Dathan dnia 11 marzec 2010 - 17:09 napisał

słuchaj uważnie kolego

Usa-2,5 mln PTZ

reszta swiata - 3,5 mln PTZ

oni tam poganiają zeby usa zeby ptz zdobywali ;]

Teraz ty posłuchaj kolego. Nie zależy mi w żadnym wypadku na punktach reputacji, ale wydaje mi się, że ten minus jest trochę niepotrzebny. Przechodząc do sedna sprawy: Tłumacze newsy na hallway, dailies itp... ale amerykańskiego "bełkotu" w moim przypadku nie ogarniam po prostu. Wystarczyłoby napisać, że jest źle to bym poprawił, według tego co ja tam wysłyszałem mówili, że do teraz zwycięża USA (i po tym nastąpił okrzyk radości jednego z nich). To tylko moja interpretacja i mogę się mylić.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ALIEN Ikona

• Drawerz
  • Ikona
  • Grupa [√ιק]VIP
  • Postów 466
  • Rejestracja wto, 20 paź 09
Reputacja: 246
Dobra

Napisano 11 marzec 2010 - 21:25

Żwirek, skąd wiesz że to właśnie od Dathana ten minus;)?
Jeśli nie zależy Ci na reputach, to po co zakładasz temat dysponując niepewnymi danymi;)? Z całym szacunkiem, ale nie wprowadzajmy ludzi w błąd.
1

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   seboss2 Ikona

• Pro!
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 363
  • Rejestracja wto, 24 lis 09
Reputacja: 116
Dobra

Napisano 11 marzec 2010 - 21:42

Racja, ALIEN.
A co do autora tematu - dawaj jeszcze więcej jaskrawych kolorów, żeby jeszcze bardziej waliło po oczach (tyczy się to także Twojej sygnaturki)... 
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kyo Ikona

• Początkujący
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 12
  • Rejestracja wto, 02 mar 10
Reputacja: 1
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 21:45

Niestety pomyłka jest pomyłką. A ja patrząc "USA wygrywa" tocze pianę z ust więc prosze bez paniki i zbędnych niepoprawnych i niepotwierdzonych informacji. Jak nie możesz zrozumieć to nie pisz. To jest jakbyś się wypowiadał na zupełnie obcy Ci temat. Chłopaku za błędy trzeba płacić.
-1

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 21:56

Wyświetl postUżytkownik Kyo dnia 11 marzec 2010 - 20:45 napisał

Niestety pomyłka jest pomyłką. A ja patrząc "USA wygrywa" tocze pianę z ust więc prosze bez paniki i zbędnych niepoprawnych i niepotwierdzonych informacji. Jak nie możesz zrozumieć to nie pisz. To jest jakbyś się wypowiadał na zupełnie obcy Ci temat. Chłopaku za błędy trzeba płacić.

Możesz Ty tłumaczyć filmy... proszę bardzo. Ja nie ogarniam "tekstu mówionego". Napisałem to co według mnie było poprawne...
-1

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 21:57

Wyświetl postUżytkownik seboss2 dnia 11 marzec 2010 - 20:42 napisał

Racja, ALIEN.
A co do autora tematu - dawaj jeszcze więcej jaskrawych kolorów, żeby jeszcze bardziej waliło po oczach (tyczy się to także Twojej sygnaturki)...

Nic ci do mojej sugnaturki to po 1.

Po 2... dałem dwa słowa pomarańczowym, żeby było widoczne. I tyle... jeżeli masz problemy ze wzrokiem i takie dwa słowa "walą Ci po oczach" to powinieneś się jak najszybciej zgłosić do okulisty...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Kyo Ikona

• Początkujący
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 12
  • Rejestracja wto, 02 mar 10
Reputacja: 1
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 22:00

może panowie koniec tej głupiej gadaniny xP WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY xP
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 22:00

Wyświetl postUżytkownik ALIEN dnia 11 marzec 2010 - 20:25 napisał

Żwirek, skąd wiesz że to właśnie od Dathana ten minus;)?
Jeśli nie zależy Ci na reputach, to po co zakładasz temat dysponując niepewnymi danymi;)? Z całym szacunkiem, ale nie wprowadzajmy ludzi w błąd.

Nie widzę związku między "nie zależy Ci na reputach" a "po co zakładasz temat"... Dla mnie punkt reputacji jest formą "wynagrodzenia" a ja bynajmniej nie zakładam tematu dla owego punkciku tylko, żeby ludzie, którzy nie znają innego języka oprócz Polskiego mogli to swobodnie przeczytać... Po raz kolejny powtarzam... Nie ogarniam tego co oni mówią, i piszę to co według mnie jest poprawne... jeżeli wystąpi błąd to wiadomość na PM ew. w komentarzu...
-3

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   klawisz999 Ikona

• Celnik - cło wam nakładam
  • Ikona
  • Grupa [√ιק]VIP
  • Postów 122
  • Rejestracja czw, 03 gru 09
Reputacja: 17
Neutralna

Napisano 11 marzec 2010 - 22:47

Nie ma co sie kłócić o reputy [ tak właściwie to na tym "nowym" forum one sie właściwie nie liczą ]

Liczy się tylko to że reszta świata wygrywaDołączona grafika
1

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   mojasprawa Ikona

• Limited Mod Edition
  • Ikona
  • Grupa Moderatorzy Działów
  • Postów 877
  • Rejestracja pią, 13 lis 09
Reputacja: 290
Dobra

Napisano 11 marzec 2010 - 22:52

KURDE skończcie ten offtop co ? NIe wiem po co zabierasz się za tłumaczenie czegoś czego nie rozumiesz ? Jak nie wiesz sam co znaczy tekst z ich filmiku to jeszcze innych nie wprowadzaj w błąd... i popraw to w końcu, bo to international team wygrywa a nie USA ...

Jeżeli już to napisz, że gadają o tym, że memberzy z USA skarżą się, że stosunek ludności USA do reszty świata jest krzywdzący dla USA na co D&A odpowiadają, że wszystko jest fear ponieważ memberów z USA jest 50% a reszty kolejne 50%, no i mówią, że bodźcem do zorganizowania marcowej rywalizacji były igrzyska olimpijskie... POpędzają także USA do walki bo jak na razie przegrywa. Jak chcesz to mogę dokładnie przetłumaczyć słowo w słowo, ale to chyba nie potrzebne

EDIT #2
zgubiłeś "o"

Wnioskując z tego co wybełkotali Dave i Anthony reszta świata wygrywa (o) ok 1 mln PTZ. :)

No hymm teraz z sensu zdania można wywnioskować, że IT wygrał ok milion ptz ale to szczegół :D

Użytkownik mojasprawa edytował ten post 13 marzec 2010 - 12:47

1

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
Neutralna

Napisano 12 marzec 2010 - 08:40

Wyświetl postUżytkownik mojasprawa dnia 11 marzec 2010 - 21:52 napisał

Wnioskując z tego co wybełkotali Dave i Anthony reszta świata wygrywa (o) ok 1 mln PTZ. :)

Dla mnie jest ok: reszta świata wygrywa ok. milionem PTZ. a nie o ok. milion PTZ.
-2

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   adamx20 Ikona

• Początkujący
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 87
  • Rejestracja pią, 15 sty 10
Reputacja: 7
Neutralna

Napisano 14 marzec 2010 - 14:38

Wygramy ! ;)
0