przedstawie tutaj moja historie z problemowa przesylka. Byc moze komus to w przyszlosci pomoze.
W pazdziernikowym restocku wygralem PSP. Jednak jak sie okazalo wpisalem swoje dane z polskimi znakami, o czym poinformowal mnie email od lockerz crew ktory dostalem po okolo 2 tygodniach od restocku. Odpisalem jak to powinno wygladac, choc slyszalem ze brak polskiego znaku nie stanowi problemu i i tak przesylka powinna dojsc. Mija czas dojscia przesylki czyli 4 tygodnie od momentu wyslania emaila, czekam jeszcze troszke, ale nadal nic. Pod koniec grudnia wysylam emaila do lockerz z pytaniem o moja przesylke. W odpowiedzi dostaje:
Thanks for your email. I have found that your package was sent out on 11/12. To
this address:
IMIE NAZWISKO
ADRES 1
ADRES 2
NUMER TELEFONU
You can go to www.ups.com and track your package.
Here is your tracking number: XXXXXXXXXXXXXX
Thanks,
Adres 2 (wraz z kodem pocztowym) jest calkowicie przekrecony, tak samo numer. Pisze im wiec o tym jednak nie moge sie doczekac odpowiedzi i wchodze na ups.com i monitoruje swoja przesylke.
Widze tam, ze moja przesylka przyleciala ze stanow, pojezdzila po kilku miastach w Polsce, zostala odeslana do US, znow trafila do Polski, wysylaja ja do Niemczech, znów do polski i tak przez troche ponad miesiac, az w Wałbrzychu zostaje uznana za wygasła:
"W CELU DORĘCZENIA PRZESYŁKI POTRZEBNY JEST POPRAWNY NUMER BUDYNKU. FIRMA UPS PRÓBUJE UZYSKAĆ TĘ INFORMACJĘ. / WYGAŚNIĘCIE — NIE MOŻNA ROZPOZN. WYJĄTKU."
Zaniepokojny szukam kontaktu do UPS. Dzwonie na Wałbrzych, zajete, więc na ogólnopolski kontakt, tam zostaje kilka razy przekierowany az wreszcie przekierowany zostaje "na walbrzych" i tam w koncu rozwiazuje problem. Przesylka przekierowana na poprawny adres i spodziewam sie PSP na poczatku stycznia.
Prosze wybaczyc bledy, pisalem w pospiechu.
Witam wszystkich ponownie,
niestety historia mojej paczki z PSP jeszcze sie nie zakonczyla wiec napisze dla zainteresowanych co sie stalo dalej.
Dzisiaj w szkole dostałem telefon od kuriera, paczka juz jest w domku, wiec zadowolony wracam. W drzwiach brat mowi ze dostalem paczke od lockerz, ale w srodku nie ma PSP tylko jakies masło. Zdziwiony i zaniepokojony sprawdzam co ja w koncu dostalem. Patrze a to LINK Coconut Bon-Bon Candy Butter Cream. Narazie wyslalem emaila do lockerz support i czekam na odpowiedz.

Logowanie

Temat jest zamknięty