Skąd lockerz wie że oszukiwałeś
Napisano 23 styczeń 2010 - 21:02
Napisano 04 luty 2010 - 21:40
We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.
Jestem bardzo ciekawy co. :D
Napisano 19 luty 2010 - 13:50
Jezeli ktos mial podobny problem lub tez nie mial proszÄ™ o pomoc bo niewiem co w tej chwili zrobic
Napisano 19 luty 2010 - 19:36
Mój kolega założył 12 fake kont, ale na ostatnim restocku dostał 25$ na paypal. Może sie obawiac na tym restocku, jak to jest? Normalnie teraz mu by nagrode wyslali czy moga sprawdzic, czy jak raz wyslali to wysla teraz tez?
Prosze o odpowiedz, bo nie wie czy wykupować fale. :)
Pozdrawiam :D
Witam!
Mój kolega ostatnio dostał na paypal 25$,mimo ze mial 12 fake kont, w zwiazku z tym ma on pytanie do Was, czy jak teraz bedzie restock, to wyślą mu nagrodę, czy bedą coś sprawdzać itd? Bo nie wie, czy kupowac fale. Pozdrawiam, czekamy na odpowiedź :D
Napisano 20 luty 2010 - 15:14
Otóż cały mój dorobek PTZ to w 70% zasługa fake-maili, a mam za sobą 50$ paypal i Nintendo Wii. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że wylecieć można jedynie za coś takiego:
kowalski1@wp.pl
kowalski2@wp.pl
kowalski3@wp.pl
kowalski4wp.pl
kowalski5wp.pl
Polecam zakładanie adresów na interia.pl, nie ma weryfikacji smsowej jak na gmail.com, a zaproszenia dochodzą od razu.
*Fake maile powinny znacząco różnić się nazwą, można puścić wodze fantazji, byle by miały z grubsza jakiś sens.
Konta na lockerz:
-Polecam zapisywać różne kraje pochodzenia (dla zwiększenia wiarygodności warto pozbierać prawdziwe kody pocztowe).
-Hasła mogą być takie same, nigdy nie miałem z tym problemu.
-Po założeniu konta warto się raz zalogować, od jakiegoś czasu po założeniu konta lockerz nie loguje nas automatycznie, tylko odsyła do okna logowania.
-Nie wiem, w jaki sposób lockerz grupuje nowo założone konta, więc lepiej bawić się datą urodzenia i jak mówiłem, narodowością.
Jestem w stanie zapewnić, że gdy trzymamy się powyższych instrukcji, nic nam nie grozi!
Może i były jakieś pojedyncze przypadki, ale widocznie lockerz chciało przebić rutynę i pobawić się w troskliwego tatusia. Teraz, z uwagi rosnącej liczby użytkowników i szykujących się zmian na stronie - nie martwiłbym się ryzykiem.
Pozdrawiam.
Napisano 20 luty 2010 - 15:17
dziękuję, dobranoc :)