Forum.Lockerz.com.pl - Społeczność ludzi zarabiających przez internet: Wtorek [09.03.2010] - Forum.Lockerz.com.pl - Społeczność ludzi zarabiających przez internet

Skocz do zawartości

Czy wiesz, że? Nasi użytkownicy zarobili już ponad 75 tysięcy złotych! A Ty ile zarobiłeś? Daj nam znać w tym temacie: KLIK.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Wtorek [09.03.2010]

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
  • Rejestracja czw, 21 sty 10
Reputacja: 5
Neutralna

Napisano 09 marzec 2010 - 11:20

PL: Zapomnij o mistrzostwach świata, o X Games. Nadszedł czas na największy w historii wszechświata konkurs: Marcową rywalizacje ! Bez nierównej walki gdzie nagroda jest na wagę złota. Nagrodą będzie największy honor jakim jest ekskluzywny dostęp do marcowego restocku.

Konkurs odbędzie się pomiędzy Stanami Zjednoczonymi i resztą świata, aby zobaczyć kto zdobędzie więcej PTZ między 8 a 25 marca. Punkty możecie zdobywać przez oglądanie filmów w PLAY, poprzez logowanie, najwięcej zaakceptowanych zaproszeń do serwisu i najwięcej odpowiedzi na Dailies. Jeżeli użytkownicy USA zdobędą więcej PTZ niż użytkownicy reszty świata będą mieli prywatny restock. Jeżeli użytkownicy z innych krajów zdobędą więcej PTZ, resock będzie dla nich i wybiorą dogodną dla nich godzinę.

Zapowiada ostrą walka pomiędzy najznakomitszymi graczami na całym świecie. Dave i Anthony będą podawać informacje kto prowadzi w rywalizacji oraz co się dzieje. Zasady restocku pojawią się już jutro. Marcową rywalizację czas zacząć, więc uruchom swoje PTZ i poprowadź swoją drużynę do zwycięstwa.

ANG: Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.

It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.

It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!

Nie trzeba chyba Wam powtarzać :D Pokażmy kto jest światowym potentatem w zdobywaniu PTZ !
-2

#0 Kasandra

• Sponsorka
  • Grupa Administracja
Reputacja: 0

Napisano --

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Michu Ikona

• Inglisz MothaFoka, do u spk it?
  • Ikona
  • Grupa Moderatorzy Działów
  • Postów 981
  • Rejestracja piÄ…, 16 paź 09
Reputacja: 473
Bardzo Dobra

Napisano 09 marzec 2010 - 16:41

Mam nadzieje że oprócz prywatnego będzie też generalny. Bo jak nie to żal.

Ja tam codziennie nabijam z 16ptz więc źle nie jest, jak jeszcze filmiki będą dodawać to macie ode mnie z 24ptz dziennie ^_^
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   misukin Ikona

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 256
  • Rejestracja sob, 10 paź 09
Reputacja: 35
Neutralna

Napisano 09 marzec 2010 - 16:45

Tylko wiadomo, że Użytkownicy ze stanów są i tak liczniejsi niż wszyscy razem wzięci z reszty świata ;)
Ale mam nadzieję, że to my wygramy, a hamburgery będą płakać :>
Gdybyśmy wygrali, to odpadnie duuużżżżooooo ludu do nagród ;)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   tulas Ikona

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 134
  • Rejestracja pon, 23 lis 09
Reputacja: 28
Neutralna

Napisano 09 marzec 2010 - 17:37

myślę, że wygramy z grubasami tylko naprawdę musimy się o to postarać :) Chociaż jak dla mnie pomysł fatalny... Miał byś sklep, a o nim nic nie słyszymy, to już chociaż normalny restock by mogli nam dać niż takie coś... Żenada
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   AdamS Ikona

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 244
  • Rejestracja pon, 28 wrz 09
  • MiejscowośćZwoleÅ„
Reputacja: 80
Pozytywna

Napisano 09 marzec 2010 - 18:04

Jak by dali osobny restock dla Polski to dopiero by była beka.Ja tam codziennie dorzucam 8 pkt ^^ Na miecha 240 więc git.Musimy sie zjednoczyc jak do wojny i wygramy to:

Wyświetl postUżytkownik misukin dnia 09 marzec 2010 - 15:45 napisał

, a hamburgery będą płakać :>

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   TheLays Ikona

• ~Grafik~
  • Ikona
  • WyÅ›wietl galeriÄ™
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 66
  • Rejestracja Å›ro, 02 gru 09
Reputacja: 29
Neutralna

Napisano 09 marzec 2010 - 23:39

ode mnie macie dziennie 32PTZ + filmiki i kilka fałszywych kont ;d:P
ale wg mnie i tak nie mamy na co liczyć z kilku powodów:

1#
Lockerz na pewno szuka powodu dla którego nie chcą wysyłać nagród po za stany m.in. do Polski i dlatego zrobili taki konkurs...
2#
Hamburgerów jest więcej i mają większe szanse i pewnie znają jakieś cheaty/bugi będą robić fałszywe konta itp g*wna dzięki którym wygrają
3#
Jeśli my wygramy to lockerz i tak udzieli hamburgerom dostępu bo stracili by za dużo ludzi i kasy
4#
jak sie nam uda to hamburgery jak zwykle będą sie ładować na lockerz, nic nie zamówimy a lockerz nic nie wyśle i będzie sie tłumaczyć zbugowaną stroną
5#

To właśnie przez nich nie możemy zamówić wymarzonej nagrody....
http://mainhg.demoty...ds/2349_500.jpg
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   zwirek2201 Ikona

• Operator Kamery
  • Ikona
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
  • Rejestracja czw, 21 sty 10
Reputacja: 5
Neutralna

Napisano 10 marzec 2010 - 00:10

Wyświetl postUżytkownik TheLays dnia 09 marzec 2010 - 22:39 napisał

ode mnie macie dziennie 32PTZ + filmiki i kilka fałszywych kont ;d:P
ale wg mnie i tak nie mamy na co liczyć z kilku powodów:

1#
Lockerz na pewno szuka powodu dla którego nie chcą wysyłać nagród po za stany m.in. do Polski i dlatego zrobili taki konkurs...
2#
Hamburgerów jest więcej i mają większe szanse i pewnie znają jakieś cheaty/bugi będą robić fałszywe konta itp g*wna dzięki którym wygrają
3#
Jeśli my wygramy to lockerz i tak udzieli hamburgerom dostępu bo stracili by za dużo ludzi i kasy
4#
jak sie nam uda to hamburgery jak zwykle będą sie ładować na lockerz, nic nie zamówimy a lockerz nic nie wyśle i będzie sie tłumaczyć zbugowaną stroną
5#

To właśnie przez nich nie możemy zamówić wymarzonej nagrody....
http://mainhg.demoty...ds/2349_500.jpg

1#
Możliwe jest również, że Lockerz chce się rozwinąć nie tylko w Ameryce więc organizuje konkurs.
2#
Hamburgerów jest o wiele mniej niż "reszty świata" . Jeżeli Lockerz to nie SCAM to powinna wygrać reszta świata. Czy na prawde myślisz, że gdyby w Ameryce znali bugi, cheaty itp. to nie znałaby ich Europa ?
3#
To już nie od nas zależy, ale myślę, że hamburgery mówią podobnie "Reszty świata być więcej, oni wygrać to nie być sprawiedliwość, oni będą mieli więcej PTZ"
4#
Nie zapominaj jednej rzeczy: PTZPlace ma osobny serwer niż strona logowania i reszta serwisu. Nawet, gdyby Amerykańce się ładowali na strone lockerz itp. to PTZPlace powinno być nienaruszone.
5#
A co Amerykanie mogą o nas myśleć ? Sami pijacy w tej polsce... pewnie będą woleli iść się upić niż odpowiadć na pytania itp...

Co nam szkodzi spróbować... a nuż trafi się i wygramy. Wtedy potwierdzi się nie tylko to że Lockerz to nie SCAM, ale do tego to, że Amerykańce nie muszą być we wszystkim najlepsi.
-1

Strona 1 z 1